Dames Dispuut Aisa is opgericht in 2002 en bestaat op dit moment uit 23 leden. Ons dispuut wordt gekenmerkt door diversiteit qua leeftijd, persoonlijkheid en verschillende interesses van onze leden. Maar ook diversiteit in onze studies is aanwezig. Zo wordt er onder andere rechten, communicatie- en informatiewetenschappen, geneeskunde en verschillende managementstudies gestudeerd. Dus voor ieder wat wils!

Binnen het studentenleven van Nijmegen zijn wij erg actief. Zo zijn we vaak te vinden op vele verschillende feestjes in de stad! Maar ook overdag zijn we vaak samen aan het studeren, sporten of eten. Daarnaast ondernemen wij met het dispuut nog vele andere activiteiten, we gaan bijvoorbeeld elk jaar op dispuutsweekend, nemen deel aan toernooien en borrelen met andere disputen. Ook houden we eens per jaar onze dispuutsavond in het buitenland.

Iedere woensdag zijn wij vanaf 21.00 uur te vinden in ons dispuutscafé ‘Café Faber’. Lijkt het je leuk om een keer langs te komen? Of heb je nog vragen? Mail dan naar damesdispuutaisa@gmail.com of bel +31 6 45 92 39 83 . Je bent van harte welkom!

Veel plezier op onze website en hopelijk tot snel!

Moniek Huisman

Praeses h.t.